[RC5-72] blokjesgrootte / packetsize

Voor al uw vragen over het Forum, de Website en/of de Proxy
Post Reply
oehoe
Posts: 33
Joined: 29 Sep 2004, 19:02
Location: Almere

[RC5-72] blokjesgrootte / packetsize

Post by oehoe » 23 Oct 2006, 10:10

Een hele tijd (het RC5-64 tijdperk nog) geleden was er dit topic op GoT, waarin o.a. werd beschreven hoe je de packetsize kon instellen.

Ik heb me helemaal suf gezocht in de dnetc.ini hoe je dat kan doen bij het huidige project . . . niets.

Is het überhaupt in dit project wel mogelijk de packetsize in te stellen?

Libido78
Global MOD
Posts: 5546
Joined: 14 Jun 2003, 22:16
Location: Epe
Contact:

Post by Libido78 » 23 Oct 2006, 12:19

ja, maar eerst gaan de blokjes op van grote 1, net als bij RC5-64

dus over een jaar of 100 dan...:P
[url=http://www.smokingbarrels.nl]de Smoking Barrels[/url]
[img:350:50]http://libido78.bvdserver.com/lucky2.jpg[/img]

oehoe
Posts: 33
Joined: 29 Sep 2004, 19:02
Location: Almere

Post by oehoe » 23 Oct 2006, 13:30

Oh, dan wacht nog wel even... :o

blimmel
Special MOD
Posts: 3048
Joined: 20 Jun 2003, 00:11
Location: Amersfoort

Post by blimmel » 23 Oct 2006, 15:07

Ik dacht dat we nu 'one size fits all' hadden?

Libido78
Global MOD
Posts: 5546
Joined: 14 Jun 2003, 22:16
Location: Epe
Contact:

Post by Libido78 » 23 Oct 2006, 15:10

Wat ik begrepen heb, wij wel, maar de komende genraties hebben al wel kans op grotere packetsize :P
[url=http://www.smokingbarrels.nl]de Smoking Barrels[/url]
[img:350:50]http://libido78.bvdserver.com/lucky2.jpg[/img]

blimmel
Special MOD
Posts: 3048
Joined: 20 Jun 2003, 00:11
Location: Amersfoort

Post by blimmel » 23 Oct 2006, 18:43

ze hebben ook kans op snellere computers :)

Post Reply