Call of Duty 2 - Demo beschikbaar!

GameZone
charl
Posts: 2070
Joined: 18 Jan 2004, 15:20
Location: Huissen
Contact:

Post by charl »

Besteld Heb ik m allang :P maar , Seiko. staat : Force DirectX 7 uit of aan.. want als je die aanzet draait ie al beter want als ik hem uitzet trekt ie m ook niet :P want dan krijg je van die ''warmte'' golven door t beeld.
[url=http://profile.xfire.com/kneckebroot][img:450:34]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/kneckebroot.png[/img][/url]

seiko
Posts: 4313
Joined: 14 Jun 2003, 22:23
Location: Amsterdam

Post by seiko »

staat uit zal eens kijken al ik thuis ben

Majapro
Posts: 2190
Joined: 25 Jul 2003, 15:34
Location: Deventer
Contact:

Post by Majapro »

op mijn asus 6800gt en op 1600 1200 draait ie soepeltjes :+

seiko
Posts: 4313
Joined: 14 Jun 2003, 22:23
Location: Amsterdam

Post by seiko »

Kingnoob wrote:Besteld Heb ik m allang :P maar , Seiko. staat : Force DirectX 7 uit of aan.. want als je die aanzet draait ie al beter want als ik hem uitzet trekt ie m ook niet :P want dan krijg je van die ''warmte'' golven door t beeld.
that did the trick.. alles op zijn hoogst en alsnog meer als 50 fps

JJapie
General MOD
Posts: 4756
Joined: 14 Jun 2003, 23:02
Location: Huissen/Zeist
Contact:

Post by JJapie »

Hmm, moet ik ook eens proberen :7

charl
Posts: 2070
Joined: 18 Jan 2004, 15:20
Location: Huissen
Contact:

Post by charl »

Jah dat snap ik dus niet , ik draai op 1280*1024 alles op z'n hoogst en maar 40 fps :S
[url=http://profile.xfire.com/kneckebroot][img:450:34]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/kneckebroot.png[/img][/url]

JJapie
General MOD
Posts: 4756
Joined: 14 Jun 2003, 23:02
Location: Huissen/Zeist
Contact:

Post by JJapie »

Brakke engine misschien? Ik weet het niet, lees er wel veel gezeik over helaas..

charl
Posts: 2070
Joined: 18 Jan 2004, 15:20
Location: Huissen
Contact:

Post by charl »

agja ik had t al wel gedacht dat ie kut zou zijn.. net als uo die is ook pauper :(
[url=http://profile.xfire.com/kneckebroot][img:450:34]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/kneckebroot.png[/img][/url]

BigJim
Posts: 1858
Joined: 16 Jun 2003, 11:37
Location: IJmuiden
Contact:

Post by BigJim »

Kingnoob wrote:Hij loopt bij mij ook wel soepel op z'n hoogst .. op 1280*1024 maar, windows geeft een melding voor te weinig viritueel geheugen.. kan k dat ergens omhoog zetten ofzo?
WINDOWS(R) SPECIFIC OPERATING SYSTEM ISSUES

1. Virtual Memory Warnings in Windows(R) 2000 and Windows(R) XP:
In order to maximize the performance of the Call of Duty(R) 2 Demo, you must have at least 800 megabytes (MB) of free hard disk space available for the Windows(R) virtual memory swap file.

Users playing on machines using the Windows(R) 2000/XP operating systems that possess less than 800 megabytes (MB) of virtual memory may receive low virtual memory warnings. To avoid these warnings, please make sure you set your virtual memory settings to at least 800 megabytes (MB). In addition, the warning occurs when switching video settings while in the game. If you are in a game and you want to switch video settings, please exit to the main menu first and then make the desired changes.

To adjust your virtual memory settings, please do the following:

For Windows(R) XP systems:

-Right click the "My Computer" icon
-Select "Properties"
-Select the "Advanced" tab
-Select "Settings" in the "Performance" section
-Select "Advanced" tab
-Select "Change" in the "Virtual Memory" section

Staat in de readme.txt

charl
Posts: 2070
Joined: 18 Jan 2004, 15:20
Location: Huissen
Contact:

Post by charl »

Had t al gezien :) maar toch bedankt
[url=http://profile.xfire.com/kneckebroot][img:450:34]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/kneckebroot.png[/img][/url]

BigJim
Posts: 1858
Joined: 16 Jun 2003, 11:37
Location: IJmuiden
Contact:

Post by BigJim »

Ziet er wel erg gelikt uit en draait hier ook wel soepeltjes!!!

Red Baron
Posts: 818
Joined: 15 Jun 2003, 10:55
Location: Groningen
Contact:

Post by Red Baron »

Ben nu sinds dit weekend de SP campaign aan het spelen.

Nu krijg zit ik in de 3e missie van de Engelsen in een level waar m'n pc het totaal niet meer trekt. Het is de level net na die met de tanks.

Tot nu toe liep het erg soepel met de russen en de eerdere levels met de engelsen ook. Grafische details omlaag gooien lijkt weinig te helpen.

Hebben meer mensen dit probleem of weet iemand er een oplossing voor?

Specs waarmee ik speel:

xp2600+
512mb pc3200
nvidia 6800 LE

wc-eend
Posts: 401
Joined: 24 Nov 2004, 16:13
Location: EPE
Contact:

Post by wc-eend »

als een gek door de missie lopen terwijl je naar ondere kijkt :P
ik vind et alleen zeer vaag ik draai em met 1gb 3000+ en radeon 9250 gewoon op high en ik heb nog geen problemen der meej gehad
[img]http://img301.imageshack.us/img301/9674/wcolifant1pa3hg.gif[img]

Red Baron
Posts: 818
Joined: 15 Jun 2003, 10:55
Location: Groningen
Contact:

Post by Red Baron »

Verder loopt het ook prima hier op 1280 x 1024 met redelijke hoge settings.
Maar in die ene level gaat het ineens totaal niet meer. Kheb geen framerate teller lopen maar denk dat het van 60 naar 0.06 gaat ofzoiets :P

charl
Posts: 2070
Joined: 18 Jan 2004, 15:20
Location: Huissen
Contact:

Post by charl »

klinkt niet goed ;) :P
[url=http://profile.xfire.com/kneckebroot][img:450:34]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/kneckebroot.png[/img][/url]

Red Baron
Posts: 818
Joined: 15 Jun 2003, 10:55
Location: Groningen
Contact:

Post by Red Baron »

Mjah zonet ging het gewoon weer normaal.
Zal wel iets anders geweest zijn dan. Toen ik alt+tab'de zag ik iig niets vreemds.

Naja het zal wel, ff uitspelen die SP dan maar :P

Libido78
Global MOD
Posts: 5546
Joined: 14 Jun 2003, 22:16
Location: Epe
Contact:

Post by Libido78 »

zo genoeg over de Demo, gamne met jullie aarzen, maar denk wel aan je koe ;)

slotje
[url=http://www.smokingbarrels.nl]de Smoking Barrels[/url]
[img:350:50]http://libido78.bvdserver.com/lucky2.jpg[/img]

Locked