UT Classic Server

GameZone
Post Reply
Floppus
Global MOD
Posts: 1304
Joined: 15 Jun 2003, 09:44
Location: Epe
Contact:

UT Classic Server

Post by Floppus »

Voor de liefhebbers is er de komende tijd een UT Classic server beschikbaar met een berg maps.

-Start UT
- Kies "Open location"
- Vul in: "Dansen.org"
- Fraggen maar!



Note: !!!
Als je connectieproblemen hebt, verwijder dan de bestanden DE.u en DE.int uit je UT\system map. Deze worden vanzelf weer gedownload, maar dan in een versie die met deze server werkt.
Last edited by Floppus on 11 Oct 2005, 19:22, edited 1 time in total.

DaFDu
Posts: 1139
Joined: 22 Aug 2003, 13:24
Location: Varna, Bulgaria
Contact:

Post by DaFDu »

Dan zou ik toch echt eerst ergens UT moeten downen ... die heb ik al lang niet meer ... :(
I'm just impersonating me...

Libido78
Global MOD
Posts: 5546
Joined: 14 Jun 2003, 22:16
Location: Epe
Contact:

Post by Libido78 »

oe oe oe ik ben in!
moet het alleen ff installen enzo maar dat komt goed
[url=http://www.smokingbarrels.nl]de Smoking Barrels[/url]
[img:350:50]http://libido78.bvdserver.com/lucky2.jpg[/img]

Hachy
Posts: 1482
Joined: 14 Jun 2003, 23:39
Location: Apeldoorn
Contact:

Post by Hachy »

Na de test afgelopen donderdag ben ik nog niet echt tevreden;

UT loopt op systeem van mij en Linda gewoon simpelweg beroerd, video dan. Volgens mij zijn onze videokaarten te nieuw :'(
http://www.qsit.nl

Floppus
Global MOD
Posts: 1304
Joined: 15 Jun 2003, 09:44
Location: Epe
Contact:

Post by Floppus »

Nieuwer dan een GF6800GT?
Daar draai ik zelf mee, en da's geen probleem :)

Als de computers gebruik maken van variabele kloksnelheden kan dat trouwens problemen geven als ergens even blijven "plakken" of andere haperingen. Door de command line switch -cpuspeed=xxxx (xxxx = snelheid in Mhz) mee te geven, houdt hij rekening met de max. snelheid van het systeem.

Xaverius
Posts: 190
Joined: 28 Jul 2005, 21:11
Location: Arnhem
Contact:

Post by Xaverius »

Dacht ik ook ff te spelen blijft hij maar de server zoeken :(
Lid van LOS ALCOHOLICOS
*hiks*
Gezellig hier hoor!

Floppus
Global MOD
Posts: 1304
Joined: 15 Jun 2003, 09:44
Location: Epe
Contact:

Post by Floppus »

Ik zal er eens naar kijken; sommigen connecten zonder problemen, en anderen komen er niet op :?

blimmel
Special MOD
Posts: 3049
Joined: 20 Jun 2003, 00:11
Location: Amersfoort

Post by blimmel »

Hachy wrote:UT loopt op systeem van mij en Linda gewoon simpelweg beroerd, video dan.
Jullie zijn in gemeenschap van goederen getrouwd zie ik :)

JayBro
Posts: 482
Joined: 18 Apr 2005, 16:49
Location: Behind you
Contact:

Post by JayBro »

relekst, gaat ook ff instaleren en proberen :)

Floppus
Global MOD
Posts: 1304
Joined: 15 Jun 2003, 09:44
Location: Epe
Contact:

Post by Floppus »

Note: !!!
Als je connectieproblemen hebt, verwijder dan de bestanden DE.u en DE.int uit je UT\system map. Deze worden vanzelf weer gedownload, maar dan in een versie die met deze server werkt.

Ook even in TS opgenomen :)

basshead
Posts: 154
Joined: 12 Jan 2005, 01:54
Location: newcope-city

Post by basshead »

zal dat helpen?
kwam er idd ook al niet op..

edit: heb geen van beide bestanden op mijn peecee staan laat staan in mijn ut/system map....

(heb originele ut)
als mijn tante een piemeltje had gehad was het mijn oom geweest

Floppus
Global MOD
Posts: 1304
Joined: 15 Jun 2003, 09:44
Location: Epe
Contact:

Post by Floppus »

In principe zitten ze bij een standaard UT 436 er al bij hoor ;)

However, ik denk dat het probleem nu opgelost moet zijn... Er wordt op de meeste sites gezegd dat alleen poort 7777 UDP open hoeft te staan, maar ik las ergens anders dat de poorten 7777-7781 open moeten zijn.

Ik heb deze nu getriggerd aan poort 7777, waardoor het zou moeten werken :)

Post Reply