Opvolger Far Cry ; Crysis

GameZone
Post Reply
charl
Posts: 2070
Joined: 18 Jan 2004, 15:20
Location: Huissen
Contact:

Opvolger Far Cry ; Crysis

Post by charl »

Nadat gisteren al de eerste vijf screenshots van Crysis werden vrijgegeven, heeft EA er nu nog eens vier extra beschikbaar gesteld. Crysis is de nieuwe game van de Duitse ontwikkelaar CryTek, dat bekendheid verwierf met de first-person shooter Far Cry. Crysis vertoont veel overeenkomsten met zijn spirituele voorganger. Zo speelt ook Crysis zich aanvankelijk af op een tropische eiland. Naarmate het spel vordert zal het weer echter omslaan en het eiland veranderen in een ijzige omgeving. Crysis kent slechts één gigantisch level, dat nooit zal worden onderbroken door laadschermen. EA hoopt het spel nog voor het eind van dit jaar op de markt te brengen.

Meer info @ gamer.nl

[img:392:205]http://www.gamer.nl/images/content/Erwi ... 0827_0.jpg[/img]
[img:392:219]http://www.gamer.nl/images/content/Erwi ... 0827_1.jpg[/img]
[img:392:222]http://www.gamer.nl/images/content/Erwi ... 0827_2.jpg[/img]
[img:392:294]http://www.gamer.nl/images/content/Erwi ... 0827_3.jpg[/img]

Ziet er erg goed uit... lijkt me ook een erg vet spel :)
[url=http://profile.xfire.com/kneckebroot][img:450:34]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/kneckebroot.png[/img][/url]

JJapie
General MOD
Posts: 4756
Joined: 14 Jun 2003, 23:02
Location: Huissen/Zeist
Contact:

Post by JJapie »

Ziet er zeker goed uit, systeemvereisten zullen er minsten zo goed uit zien ben ik bang ;(

seiko
Posts: 4313
Joined: 14 Jun 2003, 22:23
Location: Amsterdam

Post by seiko »

Ziet er zeker goed uit.

Prezies goed genoeg voor me nieuwe systeempje :D

Libido78
Global MOD
Posts: 5546
Joined: 14 Jun 2003, 22:16
Location: Epe
Contact:

Post by Libido78 »

me systeem trekt het wel, alleen ik moet wel w88 op een internet aansluiting daarop :P
[url=http://www.smokingbarrels.nl]de Smoking Barrels[/url]
[img:350:50]http://libido78.bvdserver.com/lucky2.jpg[/img]

seiko
Posts: 4313
Joined: 14 Jun 2003, 22:23
Location: Amsterdam

Post by seiko »

Waarom heb je er een internet verbinding voor?
Genoeg mensen in epe die je een dvdtje kunnen geven met farcry erop ;) Wel zo rustig als je geen internet hebt :+

Maar ik ben inderdaad benieuwd wat de specs gaan zijn voor het spel.

ook nog 2 filmpjes :D

http://media.pc.ign.com/media/694/694190/vids_1.html

Majapro
Posts: 2190
Joined: 25 Jul 2003, 15:34
Location: Deventer
Contact:

Post by Majapro »

één gigantisch level
betekend meestal 1024mb aan geheugen

madman
2nd Admin
Posts: 4958
Joined: 14 Jun 2003, 21:41
Location: Arnhem
Contact:

Post by madman »

Waarschijnlijk lossen ze dat op door slechts delen in te laden en automatisch stukken bij te laden c.q. te ontladen afhankelijk van de positie van de speler..

Maar het belooft idd weer veel speel plezier!

seiko
Posts: 4313
Joined: 14 Jun 2003, 22:23
Location: Amsterdam

Post by seiko »

Ben ik blij met 2Gb geheugen dan :D en als me graka er is nog eens 512 erbij :D

charl
Posts: 2070
Joined: 18 Jan 2004, 15:20
Location: Huissen
Contact:

Post by charl »

^^ patser ;)
[url=http://profile.xfire.com/kneckebroot][img:450:34]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/kneckebroot.png[/img][/url]

Libido78
Global MOD
Posts: 5546
Joined: 14 Jun 2003, 22:16
Location: Epe
Contact:

Post by Libido78 »

kheb 3 GB :+
[url=http://www.smokingbarrels.nl]de Smoking Barrels[/url]
[img:350:50]http://libido78.bvdserver.com/lucky2.jpg[/img]

DSmarty
Site Admin
Posts: 5643
Joined: 14 Jun 2003, 21:30
Location: Epe
Contact:

Post by DSmarty »

4GB :)

Hopen dat ik lekker kan spelen op 7800GTX.

charl
Posts: 2070
Joined: 18 Jan 2004, 15:20
Location: Huissen
Contact:

Post by charl »

vast wel :) Maar tegen die tijd dat die pc er is, heb ik ook wel een upgrade, charl is nu op de helft voor het sparen van een ubr leet alienware pc

AMD fx60
7900GTX XXX Quadro :P
[url=http://profile.xfire.com/kneckebroot][img:450:34]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/kneckebroot.png[/img][/url]

DaFDu
Posts: 1139
Joined: 22 Aug 2003, 13:24
Location: Varna, Bulgaria
Contact:

Post by DaFDu »

Ziet er idd erg mooi uit die screenshots en die trailer ... Nuja, als ik nog geld over heb aan het eind van de zomer toch maar eens een snellere bak halen ... m'n pc trekt die game vast niet :)
I'm just impersonating me...

BigJim
Posts: 1858
Joined: 16 Jun 2003, 11:37
Location: IJmuiden
Contact:

Post by BigJim »

Crysis is uit...

User avatar
Marshal
Posts: 1457
Joined: 14 Jun 2003, 22:08
Location: Amsterdam
Contact:

Post by Marshal »

Na een nieuwe CPU, grafische kaart en moederbord kan ik nu eindelijk Crysis spelen :) Maar het is het wel waard. Echt gedetaileerd allemaal
Distributed.net: the only reason my computer is on, right now!

BigJim
Posts: 1858
Joined: 16 Jun 2003, 11:37
Location: IJmuiden
Contact:

Post by BigJim »

En what about FARCRY 2??

charl
Posts: 2070
Joined: 18 Jan 2004, 15:20
Location: Huissen
Contact:

Post by charl »

Far cry 2 is een geheel nieuwe engine. Dus heeft niets te maken met crysis. zal wel minstens zo zwaar worden. Net crysis gedraait op 1680*1050 Ultra High 16x AA 16x AF en toch had ik nog 2 fps :+
[url=http://profile.xfire.com/kneckebroot][img:450:34]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/kneckebroot.png[/img][/url]

Post Reply