Kan niet meer connecten met FlashFXP

BVDServer II
Locked
BigJim
Posts: 1858
Joined: 16 Jun 2003, 11:37
Location: IJmuiden
Contact:

Kan niet meer connecten met FlashFXP

Post by BigJim » 20 Dec 2008, 23:48

Wanneer ik mijn site wil updaten en via FlashFXP wil connecten krijg ik dit:
[L] 227 Entering Passive Mode (81,171,83,76,155,235).
[L] Opening data connection IP: 81.171.83.76 PORT: 39915
[L] Data Socket Error: Connection timed out
[L] List Error
[L] PASV
[L] 227 Entering Passive Mode (81,171,83,76,234,63).
[L] Opening data connection IP: 81.171.83.76 PORT: 59967
[L] Data Socket Error: Connection timed out
[L] List Error

Kan iemand hier licht in verschaffen????

BigJim
Posts: 1858
Joined: 16 Jun 2003, 11:37
Location: IJmuiden
Contact:

Post by BigJim » 20 Dec 2008, 23:55

Ook niet onder XP.....
[R] 227 Entering Passive Mode (81,171,83,76,203,128).
[R] Opening data connection IP: 81.171.83.76 PORT: 52096
[R] Data Socket Error: Connection timed out
[R] List Error
[R] PASV
[R] 227 Entering Passive Mode (81,171,83,76,160,201).
[R] Opening data connection IP: 81.171.83.76 PORT: 41161
[R] Data Socket Error: Connection timed out
[R] List Error

BigJim
Posts: 1858
Joined: 16 Jun 2003, 11:37
Location: IJmuiden
Contact:

Post by BigJim » 21 Dec 2008, 00:04

Vorige week kon ik nog connecten ...nu dus niet meer....

User avatar
Marshal
Posts: 1457
Joined: 14 Jun 2003, 22:08
Location: Amsterdam
Contact:

Post by Marshal » 21 Dec 2008, 00:17

Wanneer ik connect krijg ik in elk geval geen "Data Socket Error". Lijkt me dus een lokaal probleem.

WinSock 2.0 -- OpenSSL 0.9.7g 11 Apr 2005
[[R] Connecting to 81.171.83.76 -> IP=81.171.83.76 PORT=21
[R] Connected to 81.171.83.76
[R] 220 ProFTPD 1.3.1 Server (ProFTPD) [81.171.83.76]
[R] USER anonymous
[R] 331 Password required for anonymous
[R] PASS (hidden)
[R] 530 Login incorrect.
[R] Connection failed
[R] Delaying for 120 seconds before reconnect attempt #1
Distributed.net: the only reason my computer is on, right now!

BigJim
Posts: 1858
Joined: 16 Jun 2003, 11:37
Location: IJmuiden
Contact:

Post by BigJim » 21 Dec 2008, 00:20

Marshal wrote:Wanneer ik connect krijg ik in elk geval geen "Data Socket Error". Lijkt me dus een lokaal probleem.

WinSock 2.0 -- OpenSSL 0.9.7g 11 Apr 2005
[[R] Connecting to 81.171.83.76 -> IP=81.171.83.76 PORT=21
[R] Connected to 81.171.83.76
[R] 220 ProFTPD 1.3.1 Server (ProFTPD) [81.171.83.76]
[R] USER anonymous
[R] 331 Password required for anonymous
[R] PASS (hidden)
[R] 530 Login incorrect.
[R] Connection failed
[R] Delaying for 120 seconds before reconnect attempt #1
Zowel onder XP als onder Vista??
Onder XP heb ik geen firewall aanstaan en onder Vista werkte het vorige week gewoon oke..Heb geen instellingen veranderd....

Krijg ik ook als in anonymous wil in loggen...

WinSock 2.0 -- OpenSSL 0.9.7g 11 Apr 2005
[L] Connecting to test -> DNS=50ways.nl IP=81.171.83.76 PORT=21
[L] Connected to test
[L] 220 ProFTPD 1.3.1 Server (ProFTPD) [81.171.83.76]
[L] USER anonymous
[L] 331 Password required for anonymous
[L] PASS (hidden)
[L] 530 Login incorrect.
[L] Connection failed
[L] Delaying for 120 seconds before reconnect attempt #1

User avatar
Marshal
Posts: 1457
Joined: 14 Jun 2003, 22:08
Location: Amsterdam
Contact:

Post by Marshal » 21 Dec 2008, 01:04

Zowel onder Vista las W2003 krijg ik geen socket error.
Heb geen XP om te testen.

Maar raar dat je met een anonymous inlog geen error kijgt en anders wel.
Distributed.net: the only reason my computer is on, right now!

BigJim
Posts: 1858
Joined: 16 Jun 2003, 11:37
Location: IJmuiden
Contact:

Post by BigJim » 21 Dec 2008, 01:17

Het kan niet lokaal liggen..
Heb net op een (schone installatie) Vista flashFXP geïnstalleerd (dus op een andere kast) en nog kom ik er niet in....
Hetzelfde euvel!!!!!
Zal de router eens een KICK in zun GUTS geven...Kijken of dat helpt!!

BigJim
Posts: 1858
Joined: 16 Jun 2003, 11:37
Location: IJmuiden
Contact:

Post by BigJim » 21 Dec 2008, 01:24

Nope...Hielp ook niet ...

[R] 257 "/httpdocs" is the current directory
[R] TYPE A
[R] 200 Type set to A
[R] PASV
[R] 227 Entering Passive Mode (81,171,83,76,212,163).
[R] Opening data connection IP: 81.171.83.76 PORT: 54435
[R] Data Socket Error: Connection timed out
[R] List Error
[R] PASV
[R] 227 Entering Passive Mode (81,171,83,76,196,115).
[R] Opening data connection IP: 81.171.83.76 PORT: 50291
[R] Data Socket Error: Connection timed out
[R] List Error

BigJim
Posts: 1858
Joined: 16 Jun 2003, 11:37
Location: IJmuiden
Contact:

Post by BigJim » 21 Dec 2008, 01:24

Ben ik de enige met dit probleem dan ???

BigJim
Posts: 1858
Joined: 16 Jun 2003, 11:37
Location: IJmuiden
Contact:

Post by BigJim » 21 Dec 2008, 01:25

Zal wel weer zeker.....

BigJim
Posts: 1858
Joined: 16 Jun 2003, 11:37
Location: IJmuiden
Contact:

Post by BigJim » 21 Dec 2008, 01:32

Kan ook niet op de BVD ftp komen meer..
WinSock 2.0 -- OpenSSL 0.9.7g 11 Apr 2005
[L] Connecting to BVDserver2 -> DNS=ftp.bvdserver.com IP=81.171.83.78 PORT=1337
[L] Connection failed (Connection timed out)
[L] Delaying for 120 seconds before reconnect attempt #1

User avatar
Marshal
Posts: 1457
Joined: 14 Jun 2003, 22:08
Location: Amsterdam
Contact:

Post by Marshal » 21 Dec 2008, 01:56

BigJim wrote:Kan ook niet op de BVD ftp komen meer..
WinSock 2.0 -- OpenSSL 0.9.7g 11 Apr 2005
[L] Connecting to BVDserver2 -> DNS=ftp.bvdserver.com IP=81.171.83.78 PORT=1337
[L] Connection failed (Connection timed out)
[L] Delaying for 120 seconds before reconnect attempt #1
De BVD ftp ligt eruit, dus het klopt dat je daarmee niet kan connecten.
Distributed.net: the only reason my computer is on, right now!

BigJim
Posts: 1858
Joined: 16 Jun 2003, 11:37
Location: IJmuiden
Contact:

Post by BigJim » 21 Dec 2008, 02:07

Nog steeds???
Nou ja..dat verklaard dat iig....nu mijn sites nog....
Ik beheer dus ook een site van iemand anders die ik moet updaten maar ook daar kom ik niet meer op/in......

BigJim
Posts: 1858
Joined: 16 Jun 2003, 11:37
Location: IJmuiden
Contact:

Post by BigJim » 21 Dec 2008, 11:33

Passive mode uitgeschakeld en ik kan weer connecten..Dus in Aktive mode.. Hoe kan dit zo ineens??

Laurindra
Posts: 1983
Joined: 16 Jun 2003, 21:19
Location: Emst

Post by Laurindra » 21 Dec 2008, 20:10

Geen idee maar je bent niet de enige.
Hier doet ie het ook in active mode.

DSmarty
Site Admin
Posts: 5641
Joined: 14 Jun 2003, 21:30
Location: Epe
Contact:

Post by DSmarty » 21 Dec 2008, 20:35

Eea heeft te maken met active states in de Firewall.
Active mode hoort netjes te werken :)

(Heb sinds een week security settings iets aangescherpt)

JayBro
Posts: 482
Joined: 18 Apr 2005, 16:49
Location: Behind you
Contact:

Post by JayBro » 22 Dec 2008, 00:11

DSmarty wrote:Eea heeft te maken met active states in de Firewall.
Active mode hoort netjes te werken :)
(Heb sinds een week security settings iets aangescherpt)
Dat is te merken.
Als ik een map aanmaak in php (mkdir) kan ik geen 0777 meegeven als CHMOD. Hij word standaard 0411. Dat is probleem 1, ik wil kunnen aangeven dat er bestanden in mogen geupload worden.

Als ik bestanden upload, krijgen ze ook chmod 0411, waardoor ik ze niet kan verplaatsen. Of copien. Of wat dan ook.

Dus ik vind het niet zo fijn dat mijn sites nu niet werken...

En oja, ik moet ook mn mode omzetten in FlashFXP naar port mode...

DSmarty
Site Admin
Posts: 5641
Joined: 14 Jun 2003, 21:30
Location: Epe
Contact:

Post by DSmarty » 23 Dec 2008, 08:00

Eea hoort nu opgelost te zijn, gaarne een testje !

JayBro
Posts: 482
Joined: 18 Apr 2005, 16:49
Location: Behind you
Contact:

Post by JayBro » 23 Dec 2008, 13:16

DSmarty wrote:Eea hoort nu opgelost te zijn, gaarne een testje !
- Connecten gaat nu goed!
- aanmaken map gaat goed!
- Uploaden plaatje gaat goed, maar ik kan het bestand niet meer verplaatsen
Helaas krijg ik geen errors te zien

*zoekt ff verder naar oplossing*

Locked