[Hosting] Upgrade

BVDServer II
Post Reply
DSmarty
Site Admin
Posts: 5641
Joined: 14 Jun 2003, 21:30
Location: Epe
Contact:

[Hosting] Upgrade

Post by DSmarty » 05 Mar 2009, 21:29

L.S.

De hosting omgeving op basis van Plesk is zojuist geupgrade naar versie 9.0.1.

User avatar
Prezzz
-= Piste Bully =-
Posts: 1736
Joined: 13 Jul 2003, 20:51
Contact:

Post by Prezzz » 06 Mar 2009, 14:59

Jah lekker is dat, kende ik eindelijk de weg, moet ik opnieuw alles opzoeken,... :P
[url=http://www.lonijnenopaardgas.nl][img:499:50]http://www.prezzz.com/plaatjes/signature.jpg[/img][/url]

Xaverius
Posts: 190
Joined: 28 Jul 2005, 21:11
Location: Arnhem
Contact:

Post by Xaverius » 08 Mar 2009, 23:37

Ziet er weer anno 2008 uit! :D
Lid van LOS ALCOHOLICOS
*hiks*
Gezellig hier hoor!

DaFDu
Posts: 1139
Joined: 22 Aug 2003, 13:24
Location: Varna, Bulgaria
Contact:

Post by DaFDu » 10 Mar 2009, 12:22

Ik vind 'm fijn! Nice work DS!
I'm just impersonating me...

mischabuys
Posts: 1070
Joined: 09 Nov 2003, 20:24

Post by mischabuys » 10 Mar 2009, 15:29

Horde webmail heeft ook weer een 2009 skin ;)! stukken beter!

Alleen 1 vraagje.. heb zelf een gallery draaien op de bvdserver maar die is geinstalleerd met versie 2.2 nu heeft de nieuwe server 2.3.
Hoe update ik die? update knopje is grijs is dit een fout?

ZwaaiHaai
Posts: 72
Joined: 12 Jan 2005, 13:17

Post by ZwaaiHaai » 10 Mar 2009, 19:02

Oeps Access denied. Your account was suspended.
en de site ligt eruit.
Ik zie ook net een mail van plesk dat ik over mijn diskspace heenzit, dat kan de oorzaak wel eens zijn.

Kan ik weer toegang krijgen zodat ik e.e.a. kan aanpassen?
Last edited by ZwaaiHaai on 10 Mar 2009, 23:32, edited 1 time in total.

FunnyDealer
Posts: 44
Joined: 08 Nov 2005, 10:26
Location: Ommen

Post by FunnyDealer » 10 Mar 2009, 19:50

Ej, dat probleem heb ik ook 8)7

ik kreeg een mail dat mijn beide accounts over het limiet zijn... en ook niet en klein beetje ook, terwijl ik gisteren toevallig nog gekeken had en er nog ruim onder zat.... ik heb naast het hosten van 2 websites geen gekke dingen gedaan... Kan iemand er naar kijken?

Alle sites zijn niet meer bereikbaar en ook Plesk is geblokeerd

FunnyDealer
Posts: 44
Joined: 08 Nov 2005, 10:26
Location: Ommen

Post by FunnyDealer » 10 Mar 2009, 22:19

FunnyDealer wrote:Ej, dat probleem heb ik ook 8)7

ik kreeg een mail dat mijn beide accounts over het limiet zijn... en ook niet en klein beetje ook, terwijl ik gisteren toevallig nog gekeken had en er nog ruim onder zat.... ik heb naast het hosten van 2 websites geen gekke dingen gedaan... Kan iemand er naar kijken?

Alle sites zijn niet meer bereikbaar en ook Plesk is geblokeerd

en nu werkt alles weer en ziet het er normaal uit 8)7

ZwaaiHaai
Posts: 72
Joined: 12 Jan 2005, 13:17

Post by ZwaaiHaai » 10 Mar 2009, 23:31

FunnyDealer wrote:
FunnyDealer wrote:Ej, dat probleem heb ik ook 8)7

ik kreeg een mail dat mijn beide accounts over het limiet zijn... en ook niet en klein beetje ook, terwijl ik gisteren toevallig nog gekeken had en er nog ruim onder zat.... ik heb naast het hosten van 2 websites geen gekke dingen gedaan... Kan iemand er naar kijken?

Alle sites zijn niet meer bereikbaar en ook Plesk is geblokeerd

en nu werkt alles weer en ziet het er normaal uit 8)7
Bij mij niet :'(

Ik kan er wel bij via FTP Heb al even met de botte bijl geschoond,
maar zie nog geen beeld op HTTP

ondertussen loopt mijn mailbox vol met mensen die roepen
:{ HEEE JE SITE LIGT PLAT !!
:{ HET FORUM DOET HET NIET
:{ JE PLAATJES GEVEN EEN KRUISJE
:{ The requested URL /fora/StSorlin/album/ was not found on this server.

en dat zijn nog de nette reakties.
:/

Peter maar ff lief smsén

ZwaaiHaai
Posts: 72
Joined: 12 Jan 2005, 13:17

Post by ZwaaiHaai » 10 Mar 2009, 23:39

ah al reaktie, thanks man

Update 23:22 alles werkt weer O+

DSmarty
Site Admin
Posts: 5641
Joined: 14 Jun 2003, 21:30
Location: Epe
Contact:

Post by DSmarty » 11 Mar 2009, 12:27

Heb het gisteravond idd aangepast, er was iets fout gegaan met een backupschedule.

Xaverius
Posts: 190
Joined: 28 Jul 2005, 21:11
Location: Arnhem
Contact:

Re: [Hosting] Upgrade

Post by Xaverius » 11 Mar 2009, 15:01

DSmarty wrote:L.S.

De hosting omgeving op basis van Plesk is zojuist geupgrade naar versie 9.0.1.
Ik heb een vraagje over die aplication vault, de te installeren programma's. Worden die door de maker van Plesk beheerd? Dit omdat er een paar versie's van Joomla er tussen zitten die nogal verouderd zijn en veiligheidsrisico's bevatten.
Lid van LOS ALCOHOLICOS
*hiks*
Gezellig hier hoor!

mischabuys
Posts: 1070
Joined: 09 Nov 2003, 20:24

Post by mischabuys » 11 Mar 2009, 16:14

Als ik een schedule backup task aanmaak. Heb ik het volgende probleem...

http://www.home-server.nl/temp/backup%20probleem.bmp

Door die error wordt hij niet aangemaakt... waar ligt dit aan?

DSmarty
Site Admin
Posts: 5641
Joined: 14 Jun 2003, 21:30
Location: Epe
Contact:

Re: [Hosting] Upgrade

Post by DSmarty » 12 Mar 2009, 17:10

Xaverius wrote:
DSmarty wrote:L.S.

De hosting omgeving op basis van Plesk is zojuist geupgrade naar versie 9.0.1.
Ik heb een vraagje over die aplication vault, de te installeren programma's. Worden die door de maker van Plesk beheerd? Dit omdat er een paar versie's van Joomla er tussen zitten die nogal verouderd zijn en veiligheidsrisico's bevatten.
Nope,

De applicaties worden echt as-is aangeboden, zit geen enkele vorm van updates of ondersteuning op.

DSmarty
Site Admin
Posts: 5641
Joined: 14 Jun 2003, 21:30
Location: Epe
Contact:

Post by DSmarty » 12 Mar 2009, 17:11

mischabuys wrote:Als ik een schedule backup task aanmaak. Heb ik het volgende probleem...

http://www.home-server.nl/temp/backup%20probleem.bmp

Door die error wordt hij niet aangemaakt... waar ligt dit aan?
I dunno, zal er dit weekend even in duiken, de niet geschedulede backup gaat wel goed neem ik aan ?

mischabuys
Posts: 1070
Joined: 09 Nov 2003, 20:24

Post by mischabuys » 21 Mar 2009, 11:05

DSmarty wrote:
mischabuys wrote:Als ik een schedule backup task aanmaak. Heb ik het volgende probleem...

http://www.home-server.nl/temp/backup%20probleem.bmp

Door die error wordt hij niet aangemaakt... waar ligt dit aan?
I dunno, zal er dit weekend even in duiken, de niet geschedulede backup gaat wel goed neem ik aan ?
Niet geschedulede backup werkt heb ik net even getest!

DSmarty
Site Admin
Posts: 5641
Joined: 14 Jun 2003, 21:30
Location: Epe
Contact:

Post by DSmarty » 22 Mar 2009, 20:14

Oki, probeer eens al je schedules weg te gooien en een nieuwe aan te maken svp.

Post Reply